Osallistu koulutuspäivään 24.8.24

– luennoimassa ja kouluttamassa koiramaailman konkari Tommy Wirén!

Koiria on Suomessa arviolta yli 700 000 ja suurimmalla osalla niiden omistajista on jonkinlaisia haasteita koiran kouluttamisen kanssa. Koulutustietoutta ja palveluja on helposti saatavilla enemmän kuin koskaan aikaisemmin – mutta jostakin syystä kysyntä ja tarjonta eivät oikein kohtaa.

Tommy Wirén on työskennellyt näiden asioiden parissa viimeisen 30 vuoden ajan kouluttaen erilaisia koiria erilaisiin tarpeisiin, niiden omistajia, muita kouluttajia sekä useita eri eläinlajeja. 

“Monissa koulutustilanteissa yleisesti käytetyt menetelmät ovat periaatteessa ihan oikeita ja voivat olla vieläpä ihan oikein toteutettuja, mutta lopputulos ei ole tavoitteen mukainen, koska kokonaisuus on ollut jollain tapaa puutteellinen”, summaa Wirén. 

Nyt järjestettävä luento pureutuu koirankoulutuksen perusteisiin, kivijalkaan jonka päälle kaikki arkitaidot, hihnakäytös ja lajitreenit rakennetaan. Koira, joka toimii moitteetta agilityhallissa, saattaa olla lenkillä täysin kuuro omistajan vienoille toiveille. Koulutuspäivä sopii kaiken tasoisille koiranomistajille aloittelijasta kokeneeseenkin harrastajaan. Esitelty lähestymistapa luo pohjat niin arkitilanteisiin kuin kilpailulajien liikkeisiin.

 

Tarjolla on KAKSI ERI VAIHTOEHTOA: 

🐕 Voit osallistua luennolle ilman koiraa. Luennon kesto on 2 tuntia ja saat paljon hyödyllistä tietoa ja ahaa-elämyksiä pohjautuen Tommyn toimiviksi todettuihin menetelmiin. 

🐕 Voit osallistua myös koiran kanssa, jolloin luennon jälkeen sinua odottaa parin tunnin setti käytännön harjoituksia ja Tommyn koirakkokohtaista ohjausta.

 

Tämä on ihan uskomattoman hieno mahdollisuus, jota ei ole kovin usein täällä päin tarjolla! Älä ujostele; koulutuspäivään voit osallistua matalalla kynnyksellä, eikä koiralla välttämättä tarvitse olla mitään pohjataitoja.

 

HINNAT:

Luento, kesto noin 2 h. Hinta 30 €, mahdollisuus jäädä luennon jälkeen seuraamaan käytännön harjoituksia (ILMAN KOIRAA ja treenaaville koirakoille tilaa antaen, hiljaisesti). 

Luento+käytännön harjoitukset koiran kanssa, n. 2h + 2 h. Paikkoja on rajoitetusti (max. 10 koirakkoa). Hinta 80 €/koirakko. 

Ilmoittautumiset osoitteella asiakaspalvelu@lemmikkisirkus.fi tai käymällä myymälän kassalla ilmoittautumassa. Lisätietoja puhelimitse 040 688 6000 Lemmikkisirkuksen aukioloaikoina. Ilmoittauduttuasi saat pian maksutiedot ja varmistat paikkasi suorittamalla maksun 7 vrk sisällä ilmoittautumisesta. 

PERUUTUSKÄYTÄNTÖ: Viimeistään 31.7.24 tuleva peruutus on maksuton (saat rahat takaisin). Sen jälkeen tulevissa peruutustapauksissa maksua ei palauteta. Peruutus tehdään kirjallisesti, sähköpostilla asiakaspalvelu@lemmikkisirkus.fi

Tapahtuma järjestetään, mikäli koko koulutuspäivään (luento+treenit) ilmoittautuneita koirakkoja on vähintään seitsemän. Mikäli koulutuspäivä perutaan järjestäjän toimesta, maksun suorittaneet saavat täyden hyvityksen. Mikäli kurssi täyttyy ja ilmoittautujia olisi enemmänkin, teemme parhaamme vastataksemme kysyntään. Jonotuspaikoille pääsee!

Kurssi järjestetään Nenonpellossa, Tmi Surkuhupaisan tiloissa, kello 11-15 (kesto on arvio, tarkka päivän pituus muotoutuu lopullisen osallistujakokoonpanon mukaisesti).

Tapahtuman järjestää Lemmikkisirkus ja Tmi Surkuhupaisa yhteistyössä Tommy Wirénin kanssa.