Eläimet

Meiltä löytyy lemmikkieläimet, matelijoiden ruokapakasteet ja -hyönteiset. Kasvatamme itse ruokaeläimistä kenttäsirkkoja sekä jauhomatoja. Toteutamme mielellämme ruokaeläintoiveita! Ötökkähuoneestamme löytyy usein em. lajien lisäksi myös jättijauhomatoja, torakoita ja muita yleisimpiä ruokahyönteisiä. Kysyvä ei tieltä eksy!

Tällä hetkellä myymälässä asustaa Madagaskarin päivägekkoja, harjasgekkoja, surugekkoja, leopardigekkoja, aasialainen metsäskorpioni, akaattikotiloita…

Meillä myytävänä olevat lemmikit ovat pääasiassa suomalaista alkuperää ja pyrimme aina varmistumaan kasvattajien eettisestä toiminnasta. Näin takaamme asiakkaillemme mahdollisimman suurella todennäköisyydellä mukavan, terveen ja pitkäikäisen lemmikin. Tällä hetkellä saatavuus pikkujyrsijöiden osalta on heikko, mutta kannustamme lemmikkiä kaipaavia kärsivällisyyteen. Hyvää kannattaa odottaa! 🙂

Etsimme yhteistyöhön vastuullisia kasvattajia kääpiöhamstereiden, kesyhiirten, gerbiilien ym. jyrsijöiden osalta. Ota yhteyttä!

 

Lemmikin hankinta on aina samalla sitoumus – lupaat eläimelle siinä hetkessä, että tarjoat sille parhaimman mahdollisen elämän ja sitoudut lemmikkiin koko sen elinajaksi. Siksi eläintä ei koskaan tule hankkia hetken mielijohteesta ja sinun tulee aina olla perinpohjaisesti perehtynyt lajiin, jota olet hankkimassa. Kotona tulee olla valmiiksi mietitty ja laitettu paikka eläimelle. Emme myy eläimiä suoraan mukaan, vaan edellytämme ostajalta pientä tuumaustaukoa kotona ennen varsinaista lemmikin kotiin viemistä. Emme myöskään myy eläimiä alaikäisille ilman mukana olevaa huoltajaa. Näin pyrimme osaltamme varmistamaan, että lemmikin hankinta on varmasti harkittua ja että eläintä odottaa uudessa kodissa lajinmukaiset olosuhteet ja hyvin asioihin perehtynyt omistaja.

 

Olemme aina käytettävissä, jos tarvitset tukea ja apua lemmikkiisi liittyvissä kysymyksissä/huolenaiheissa. Älä pelkää ottaa yhteyttä – me autetaan.