Ruoat ja tarvikkeet

Lemmikkisi hyvinvointi on meille tärkeää ja siksi et löydä meiltä mitään, mitä emme omille lemmikeillemme syöttäisi tai heillä käyttäisi. Löydät meiltä useat laatumerkit, mm. Monster, ProBooster, Eukanuba, Cibau, Versele-Laga, Applaws ja niin edelleen. Klikkaa alta haluamaasi tuoteryhmää ja lue lisää! Mikäli etsimääsi tuotetta ei löydy, otathan yhteyttä ja katsotaan, olisiko asialle jotain tehtävissä. 🙂

Osa tuotteista on tilaustavaraa – näin voimme tarjota asiakkaillemme laajemman valikoiman, kuin mitä myymälän rajalliset hyllymetrit sallivat. Tutustu ennakkotilaussysteemiimme ja säästä selvää rahaa!

Meille lemmikkisi kokonaisvaltainen hyvinvointi on sydämenasia ja siksi olemme valikoineet tarjoamamme tuotteet huolella. Löydät meiltä ruoat ja tarvikkeet koirille, kissoille ja pikkulemmikeille. Villinä ja vapaana yksityisenä puotina yksi valttikorteistamme on käytännössä rajaton valikoima – jos jotain ei hyllystä löydy, tilaamme sen Sinulle käden käänteessä!

Meillä on käytössä Bonuscard-järjestelmä, joka takaa parhaat edut niin kuluttaja- kuin kasvattaja-asiakkaillemmekin! Lue lisää Bonuscardista

 

Lemmikkisirkuksen valikoima koirille

Koirat

Koiranruokien hyllyvalikoimamme koostuu seuraavista merkeistä: ProBooster, Cibau, Rokka, Monster, Buddy, Eukanuba ja MUSH. Tilauksesta onnistuu mm. Acana, Arion, Orijen, Iams, Applaws, PrimaDog ja monet muut. Kysy lisää myymälästä!

Pakastealtaastamme löydät niin täysravinnot kuin jauhelihat ja luutkin. Irtoherkkuvalikoimassamme olemme huomioineet erityisesti sen, että kaikille koirille ei sovi kana tai nauta – siispä hyllyssä on myös esimerkiksi riistaa ja lammasta.Ulkoiluvarusteista suurimmat ja suosituimmat merkkimme ovat Lemmibox, Tre-Ponti, Finnero, Kana Collection sekä Rukka. Koirien vaatteissa merkkejä löytyy Kivalosta ja Rukasta Finneroon ja Dogmaniin. Meiltä myös supersuositut Finnero Halla-tossut!

Valikoimamme käsittää tietenkin myös lisäravinteet, hygieniaan liittyvät tuotteet (shampoot, pissa-alustat jne) sekä monet tuotteet autoiluun, asumiseen ja reissun päälle. Tulehan käymään ja kysy lisää. Mikäli haluamaasi tuotetta ei löydy hyllystä, voimme todennäköisesti tilata sen sinulle. 

Meillä on myös koirien kynsien leikkauspalvelu. Varaa aika myymälästä! Hinta on 12 euroa. Noin kerran kuukaudessa meillä on yhteistyössä Tmi Surkuhupaisan kanssa järjestettävä Kynsilauantai, jolloin kynsiä leikataan non-stoppina ilman ajanvarausta hintaan 7 €/koira. Seuraa ilmoitteluamme somessa!

 

Kissat

Kissojen ruokapuolen valikoimamme käsittää mm. seuraavat merkit: Applaws, Miamor, Monster, Kattovit (erikoisruokavaliot) sekä Leonardo. Pakastealtaasta löydät erilaisia vaihtoehtoja myös kissan raakaruokintaan. Helppo ja näppärä tapa raakaruokintaan ovat esimerkiksi MUSH-täysravintopullat. 

Kotitiikerisi on lihansyöjä, joten on tärkeää, ettei ruoka sisällä turhaa höttöä ja täyteaineita. Ruokkimalla kissasi laadukkailla eväillä pennusta saakka turvaat maukujan terveyttä ja hänen korkeutensa voi hyvin. Terveen kissan turkki kiiltää, karvaa ei lähde jatkuvasti, silmät ovat kirkkaat ja yleisolemus jäntevä. Etsitään yhdessä juuri sinun kissallesi sopiva ruokavalio!

Kissanhiekkavalikoimamme kruununjalokivet ovat Intersand Classic, Vadigran Aktiivihiili, kompostoituva Cat’s Best (tuttavallisemmin Ökoplus) ja nyt uutuutena ennakkotilausvalikoimassamme löytyvä Ever Clean.

Kanit, jyrsijät, linnut ja akvaario

Kanit ja jyrsijät tarvitsevat lajinmukaista ravintoa, jonka avulla pikkukamu voi elää pitkän ja terveen elämän. Hyllystä löydät JR-Farmin sekä Versele-Lagan kestosuosikit ja monenkirjavan valikoiman herkkuja, aktiviteetteja ja tarvikkeita perheen pienimmmille, Meiltä tietenkin myös kotimaista heinää.

Tilauksesta järjestämme sinulle toiveidesi ja lemmikin lajinmukaisten tarpeiden mukaisen asumuksen. Kysy lisää myymälästä!

Pieneläinpuolen valikoimassa on myös asiakkaidemme toivomia tuotteita linnuille ja akvaariokaloille.

Terraarioeläimet

Terraarioeläimet on laaja ja monenkirjava sakki käsittäen järjettömän laajan kirjon matelijoita, sammakkoeläimiä ja selkärangattomia lemmikkieläimiä. 

Meiltä löytyy yleisimmät tarvikkeet ja ruokapakasteet sekä -hyönteiset monelle lajille ja laajennamme jatkuvasti valikoimaamme asiakkaidemme toiveiden mukaisesti. 

Tilauksesta toiveiden mukaiset terraariot ja monet erilaiset terraarioiden tekniikkaan tai sisustukseen liittyvät ratkaisut. Kysy lisää myymälästä!

 

Bonuscard

Tietyistä tukuista tulevissa tuotteissa on aivan huippuja etuja, jotka ovat ulottuvillasi helposti. Liittymällä Bonuscard-asiakkaaksi saat käyttöösi ohittamattomia etuja niin meillä, kuin myös muissa Bonuscard-järjestelmää käyttävissä myymälöissä kautta maan. Etuja on tarjolla useissa eri tuotemerkeissä niin kuluttaja- kuin kasvattaja-asiakkaillekin. Voit rekisteröityä järjestelmän käyttäjäksi helposti myymälässämme. Bonuscardin käyttö on helppoa ja me autetaan; kerro kassalla nimesi tai puhelinnumerosi ja homma on valmis! Katso valtakunnalliset esimerkkiedut alla olevasta taulukosta:

Bonuscard edut 2023
Bonuscard edut 2023