Ennakkotilaukset tulee!

Nyt korvat hörölle, nimittäin! Tilaa ja maksa tuotteet ennakkoon, säästät selvää rahaa. Tulemme kevättalven 2024 aikana uudistamaan tilauskäytäntöjämme kahdesta isosta syystä:

1# Varmistaaksemme jatkuvan tuotteiden saatavuuden

2# Tarjotaksemme asiakkaillemme entistäkin laajemman valikoiman tuotteita

Ennakkotilaajan etuna aina vähintään -5% alennus (myös Bonuscard-etujen päälle!). Ennakkotilaus tehdään puodissa paikan päällä tai verkkokauppamme kautta. Liity uutiskirjeen tilaajaksi tosta vähän alempaa löytyvällä lomakkeella, niin saat lisätietoa tilausaikatauluista ja -käytännöistä heti ensimmäisten joukossa!

Tällä hetkellä ulottuvillasi olevat ennakkotilauskampanjat (tilaa viim. 27.2.24):
Acana ja Orijen kissoille ja koirille -20 % – tule käymään myymälässä ja katsotaan, mitä teille tilataan!
– Päätimme myös jatkaa Ever Clean -kissanhiekkakampanjaa! Ever Clean 10 litran kissanhiekkapakkaukset 19,90€/kpl (norm. 25,90 €). Hiekkoja voit itsellesi lunastaa myös netissä: Pääset ostoksille tämä sivun yläpalkista löytyvästä Verkkokauppa-nappulasta. Voit tilata ja maksaa tuotteet ennakkoon tietenkin myös paikan päällä Sirkuksella, aina puodin auki ollessa.

Sitten säännöt: Yllä mainitut tuotteet on tilattava ti 27.2.24 klo 17.00 mennessä. Maksu tapahtuu tilauksen yhteydessä. Hiekat toimitetaan seuraavalla viikolla; ilmoitamme, kun tilaus on noudettavissa.

Samaan kuormaan voidaan ottaa paikan päällä myymälässä tehtyjä ennakkotilauksia. Saatavilla olevat merkit ovat tässä tilauksessa Monster, Eukanuba sekä Iams (kissat ja koirat!). Ennakkotilaaja saa edellä mainituissa normaalin Bonuscard-aleprosenttinsa päälle lisäalennuksen (-5%). Ennakkotilausten maksu suoritetaan tilausta tehdessä, siinä samantien. Tilaus lähtee 27.2.24 illalla, sulkemisaikamme jälkeen. Normaali toimitusaika näillä tuotteilla on max. viikko. Tilaukset noudetaan myymälästä. Ilmoitamme tuotteiden saapumisesta sähköpostitse tai tekstiviestillä. 

Päivitämme nettisivut ja verkkokaupan uuteen uskoon alkuvuoden aikana – pysy kuulolla!

 

Tulevia tilauksia:

  • Ever Clean 19,90 €! Samaan tilaukseen saatavilla -5% lisäalennuksella merkit Monster, Acana, Orijen, Iams sekä Eukanuba. Tilaa ja maksa viimeistään ti 6.2. klo 17.00. Ever Clean-hiekat kampanjahinnalla myös verkkokaupassa!
  • Arion- ja Intersand-kampanja tulossa helmikuussa! Pysy kuulolla.