Ennakkotilaukset tulee!

Nyt korvat hörölle, nimittäin! Tilaa ja maksa tuotteet ennakkoon, säästät selvää rahaa. Tulemme kevättalven 2024 aikana uudistamaan tilauskäytäntöjämme kahdesta isosta syystä:

1# Varmistaaksemme jatkuvan tuotteiden saatavuuden

2# Tarjotaksemme asiakkaillemme entistäkin laajemman valikoiman tuotteita

Ennakkotilaajan etuna aina vähintään -5% alennus (myös Bonuscard-etujen päälle!). Ennakkotilaus tehdään puodissa paikan päällä tai verkkokauppamme kautta. Liity uutiskirjeen tilaajaksi tosta vähän alempaa löytyvällä lomakkeella, niin saat lisätietoa tilausaikatauluista ja -käytännöistä heti ensimmäisten joukossa!

Tällä hetkellä aktiiviset ennakkotilauskampanjat löydät verkkokaupastamme. Samasta paikasta löytyy myös ennakkoon päätetyt tilauspäivät. Jos tarvitset tarkempaa tietoa, vastaamme kaikkiin kysymyksiin mielelläsi! 

Päivitämme nettisivut ja verkkokaupan uuteen uskoon alkuvuoden aikana – pysy kuulolla!

 

Tulevia tilauksia:

— ExoTerran ennakkotilauskampanja käynnissä 31.5.24 saakka!

Tarvitsetko terraarion? 🦎 No tässä ois ainutlaatuinen tilaisuus tilata monen mielestä markkinoiden paras.

Exo Terran nerokkaat, käytännölliset ja laadukkaat terraariot monessa koossa lisätty verkkokauppaan ajalle 13.-31.5.24. Tee tilaus ja nappaa omasi nyt! Voit tehdä tilauksen myös piipahtamalla paikan päällä myymälässä.
Exoterran terraario luo erinomaiset edellytykset lajityypillisen ympäristön luomiseen ja käytännöllisten ominaisuuksiensa ansiosta arki terraarioeläimen kanssa on sujuvaa ja aikaa jää myös olennaiseen eli eläimen ihailuun. 😍🤩
Miksi Exoterra?
✅ Täyttä laatua!
✅ Turvalliset ja pakovarmat ovet ja lukitus
✅ Lyömätön ilmanvaihtosysteemi (ilmanotto alhaalta edestä).
✅ Näyttävä ja käytännöllinen taustalevy
✅ Ja monta muuta syytä!! 🔥
Autamme mielellämme oikean kokoisen terraarion valinnassa. Kysy myös tarjous yhteensopivasta terraariotekniikasta (valaistus, lämmitys, kosteuden ylläpito jne). Tarvittaessa terraariolle järjestetään kotiinkuljetus. Ota yhteyttä!